[rev_slider_vc alias=”fullscreen”]

Uw organisatie online beter vindbaar en zichtbaar door middel van video.

Videomarketing campagne gaat verder dan alleen kwalitatieve korte promotiefilms aanbieden en op internet plaatsen. De combinatie van vakbekwaamheid in onlinemarketing en ons netwerk van mediaspecialisten zorgt ervoor dat wij professionele audio visuele producties voor u kunnen verzorgen en dat online video een doeltreffend onderdeel wordt van uw totale marketingplan.

Videomarketing campagne combineert bijvoorbeeld korte promotiefilms, storytelling, instructiefilms, referentievideo’s, productfilms , video- contests , eventpromo’s, eventregistraties en/of virale films met online marketing.

Hierin zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat uw specifieke boodschap(pen) via verschillende online kanalen gericht zichtbaar en vindbaar gemaakt wordt bij uw beoogd publiek. Dit combineren wij met video zoekmachine optimalisatie en video zoekmachine adverteren. Op deze wijze creëren wij herkenbaarheid van uw producten, diensten of organisatie. Met als focus dat uw doelgroep overgaat tot actie.

Uiteraard zijn er meerdere oplossingen mogelijk en in brainstormsessies ontwikkelen wij samen met u een afgestemde campagne die ervoor zorgt dat het doel dat uw organisatie voor ogen heeft wordt bereikt.

Waarom

Enkele redenen waarom Videomarketing campagne in te zetten:

Meetbaar

Met videomarketing is het mogelijk om uw campagne zorgvuldig te meten. Zo kunt u inzien of de gekozen strategie werkt en/of bijgestuurd moet worden. Daarbij is het meetbaar wat uw investering oplevert.

Segmentatie

Videomarketing leent zich uitermate voor segmentatie van uw publiek. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan: interesse, geslacht, functie, opleiding, welgesteldheid,regio, branche, producten, diensten.

Gericht

De video’s worden gericht geplaatst waar uw doelgroep zich online bevind. Met als focus belangstelling te wekken voor uw product, dienst of organisatie.

Informeren

Potentiële klanten worden beter  geïnformeerd/ beïnvloed en onthouden uw boodschap beter. Dit omdat lezen is aangeleerd en wij van nature communicatie in beeld en geluid tot ons nemen.

Vindbaar

De video’s worden door middel van online videomarketing gevonden door potentiële klanten die op zoek zijn naar het product of dienst die uw organisatie biedt.

Devices

De campagnes kunnen aangepast worden aan de verschillende apparaten zoals een smartphone, tablet, laptop en/of smarttelevisie.

Actie

Met videomarketing is het mogelijk om met de juiste boodschap, bij de juiste behoeftige, op het juiste moment te verschijnen. Met een call-to-action verleiden wij uw  doelgroep om tot actie over te gaan.

Deelbaar

Uw video’s zijn gemakkelijk deelbaar te maken. Wij kunnen ervoor zorgen dat zij in het interesseveld van uw doelgroep terecht komen. Ook ontvangen zij uw videoboodschappen via hun netwerk en kunnen dit weer delen in hun online netwerk.

Prijzen

Iedere videomarketing campagne die wij produceren is custom made en zullen wij samen met u ontwikkelen. Om een richtprijs te geven hebben wij vier pakketten samengesteld.

[dropdown_box expand_text="Basis" expand_price="€ 1.150,-" show_more="" show_less="" start="hide"]
Video’s/Promo’s 2 uur opnames 2 uur brainstormen 1 promo Proefmontage Definitieve montage Plaatsing YouTube en in overleg met de webredacteur op de site Per video online videomarketing ondersteuning. Hierin optimaliseren wij voor u de onderstaande punten: Opzetten afgestemde video campagne via YouTube Vastleggen en uitvoeren zoekmachine optimalisatie per video Vastleggen en uitvoeren zoekmachine adverteren per video Vastleggen individuele mailinglijst in samenwerking met het interne team Vastleggen in samenwerking met het interne team waar, wanneer en hoe de individuele video’s worden verspreid en zichtbaar worden gemaakt onder de doelgroep Vastleggen in samenwerking met het interne team waar, wanneer en hoe de individuele video’s worden gevonden door de doelgroep Aparte videomarketing brainstormsessie van 2 uur per video met intern team Garantie van minimaal 500 views per video Kies [/dropdown_box]
[dropdown_box2 expand_text="Basis+" expand_price="€ 1.495,-" show_more="" show_less="" start="hide"]
Video’s/Promo’s 4 uur opnames 4 uur brainstormen 2 promo’s of 1 met meer opname-uren Proefmontage Definitieve montage Plaatsing YouTube en in overleg met de webredacteur op de site Per video online videomarketing ondersteuning. Hierin optimaliseren wij voor u de onderstaande punten: Opzetten afgestemde video campagne via YouTube Vastleggen en uitvoeren zoekmachine optimalisatie per video Vastleggen en uitvoeren zoekmachine adverteren per video Vastleggen individuele mailinglijst in samenwerking met het interne team Vastleggen in samenwerking met het interne team waar, wanneer en hoe de individuele video’s worden verspreid en zichtbaar worden gemaakt onder de doelgroep Vastleggen in samenwerking met het interne team waar, wanneer en hoe de individuele video’s worden gevonden door de doelgroep Aparte videomarketing brainstormsessie van 2 uur per video met intern team Garantie van minimaal 500 views per video Kies [/dropdown_box2]
[dropdown_box3 expand_text="Premium" expand_price="€ 2.145,-" show_more="" show_less="" start="hide"]
Video’s/Promo’s 8 uur opnames 8 uur brainstormen 4 promo’s of 2 met meer opname-uren Proefmontage Definitieve montage Plaatsing YouTube en in overleg met de webredacteur op de site Per video online videomarketing ondersteuning. Hierin optimaliseren wij voor u de onderstaande punten: Opzetten afgestemde video campagne via YouTube Vastleggen en uitvoeren zoekmachine optimalisatie per video Vastleggen en uitvoeren zoekmachine adverteren per video Vastleggen individuele mailinglijst in samenwerking met het interne team Vastleggen in samenwerking met het interne team waar, wanneer en hoe de individuele video’s worden gevonden door de doelgroep Vastleggen in samenwerking met het interne team waar, wanneer en hoe de individuele video’s worden verspreid en zichtbaar worden gemaakt onder de doelgroep Aparte videomarketing brainstormsessie van 2 uur per video met intern team Garantie van minimaal 500 views per video Kies [/dropdown_box3]
[dropdown_box4 expand_text="Exclusive" expand_price="€ 4.695,-" show_more="" show_less="" start="hide"]
Video’s/Promo’s 20 uur opnames 20 uur brainstormen 10 promo’s of 5 promo’s met meer opname-uren Proefmontage Definitieve montage Plaatsing YouTube en in overleg met de webredacteur op de site Per video online videomarketing ondersteuning. Hierin optimaliseren wij voor u de onderstaande punten: Opzetten afgestemde video campagne via YouTube Vastleggen en uitvoeren zoekmachine optimalisatie per video Vastleggen en uitvoeren zoekmachine adverteren per video Vastleggen individuele mailinglijst in samenwerking met het interne team Vastleggen in samenwerking met het interne team waar, wanneer en hoe de individuele video’s worden verspreid en zichtbaar worden gemaakt onder de doelgroep Vastleggen in samenwerking met het interne team waar, wanneer en hoe de individuele video’s worden gevonden door de doelgroep Aparte videomarketing brainstormsessie van 2 uur per video met intern team Garantie van minimaal 500 views per video Kies [/dropdown_box4]

Mogelijkheden

MKB Klein

Voor een bedrijf dat wil groeien kunnen wij korte promotiefilms produceren. Deze video’s stemmen wij af op het interesseveld van de doelgroep zodat zij belangstelling krijgen voor uw boodschap en wij bouwen call-to-actions in. Wij plaatsen de promo’s op de website en maken deze zichtbaar en vindbaar door middel van online videomarketing op de verschillende kanalen. De focus zal liggen op het creëren van naamsbekendheid van uw organisatie, het product en/of de dienst.

MKB Klein

Voor een midden-grootbedrijf met meerdere productgroepen of diensten maken wij van ieder onderdeel korte promo’s. Deze stemmen wij af op de verschillende doelgroepen zodat zij juist dat specifieke onderdeel van uw organisatie onder de aandacht krijgen waar zij behoefte aan hebben. Er zal een kanaal aangemaakt worden waar alle video’s geplaatst kunnen worden met hetzelfde design om herkenning te creëren. Al deze video’s zullen met online videomarketing gericht zichtbaar en vindbaar gemaakt worden. Ook zullen we in brainstormsessies het interesseveld van de doelgroep in kaart brengen om juist daar uw boodschap naar voren te laten komen. De focus zal liggen om de kijker te verleiden om tot actie over te gaan.

Grote organisatie

Bij een grote organisatie zullen we samen met u in meerdere brainstormsessies een volledig online videomarketingplan opstellen. Dit plan zal bijvoorbeeld over een periode van 1,3,6 of 12 maanden doelgericht ingezet worden. Belangrijke boodschappen, acties, pr, productpresentaties, instructiefilms en nog meerdere video-oplossingen zullen periodiek worden ingezet. Al deze video’s zullen met online videomarketing gericht zichtbaar en vindbaar gemaakt worden. De focus zal liggen om bijvoorbeeld een top of mind positie te behalen bij uw doelgroep.

Over ons

Wij hebben  onlinemarketing kennis in huis en wij hebben ons gespecialiseerd in videomarketing.

Van origine komen wij vanuit de Televisie- en Filmindustrie en wij hebben meegewerkt aan meerdere producties.

In dit tijdperk is internet een belangrijk onderdeel van marketingcampagnes. Ook bestaat de behoefte om meer met video te communiceren en wij zijn hierop ingesprongen. Een feit is dat de  combinatie van onlinemarketing en video de cruciale factor is om uw doel te bereiken.

Door onze ervaring en ons netwerk van up-to-date mediaspecialisten bieden wij flexibiliteit, continuïteit en zijn wij een creatieve partner in het verbeelden van uw ideeën. Wij vinden het van belang om kwalitatief, doelgericht en effectief uw videomarketing campagne te produceren. Zo kunnen wij samen trots zijn op het eindresultaat.

Videomarketingcampagne

CONTACT

  CONTACT INFO
  • JACCO BUSSER
  • 020-2442816
  • +31 621132505
  • Johan Huizingalaan 763 a
   1066VH  Amsterdam

  Videomarketingcampagne | All Rights Reserverd | Videomarketingcampagne is onderdeel van Busserproducties

  Warning: Undefined array key "iconcolor" in /customers/8/d/f/videomarketingcampagne.nl/httpd.www/wp-content/plugins/call-now-button/src/renderers/modern/class-modernrenderer.php on line 190 Call Now Button